Silmälasien ostaminen netistä

Onko kukaan mun lukijoista (teistä muutamasta) ehkä ostanut joskus silmälaseja netistä? Kysyn vaan, kun pitäisi taas pitkästä aikaa hankkia uudet rillit, mutta ei oikein olisi varaa maksaa niistä kovin paljoa. Jokainen penni säästetty olisi suureksi eduksi, ja kun googlailin vähän neuvoja, vaikuttaisi että netistä ostaminen olisi paljonkin halvempaa kuin kaupasta ostaminen.

Nykyiset ja uudet silmälasit

Mulla on ollut tälläset tosi hyvät merkkilasit nyt öö.. vuodesta 2011 saakka. Tosi hyvin kestänyt tähän asti ja muutenkin aivan mahtavat linssit. Nää on tälläset kunnon laatu Oakley silmälasit, jotka on hieman ehkä hassunnäköiset näin naisella, mutta niin mukavat ja toimivat etten oo raaskinut niistä kuitenkaan luopua sitten mitenkään.

Nyt voisin kyllä hankkia jotkut hieman naisellissemmat lasit, kun on taas vähän tällänen vaihe meneillään että tahtoo kaikkea naisellista. Oonko muuten ainoa, jolla tulee just tälläsiä kausia, että tekee mieli esimerkiksi jotain naisellista ja sitten toisaalta joskus sellasta enemmän unisex kamaa? No takaisin asiaan.

silmälasi idea
Mietin jos jotakin tän mallista vaikka ostaisi?

Ei mulla oikein oo sellasta mitään merkkisuosikkia, vaan kaikki tavalla käy. Tietty haluan että se on sellanen laadukas ja kestävä merkki, kun noita silmälaseja pidetään sitten kuitenkin varmaan taas ainakin sen 5 vuotta jos ei enemmänkin. En todellakaan oo kokoajan vaihtamassa laseja uusiin, vaan niitä pidetään kunnes ne hajoaa, melkeinpä ainakin.

Ray-Ban olisi tietenkin aika klassinen valinta, mutta jotenkin ne on musta enemmän sellaisia miesten silmälaseja. Ja sit jotkut naisten lasit kuten jotkut Guessin silmälasit taas on vähän sellasia, en tiedä, jotakin niissä on sellasta mistä en kauheasti pidä. Ihan hyviä nekin kai on, mutta en jotenkin tykkää tosta merkistä niin paljoa. Kai siitä tulee vähän sellanen huono maku suuhun, kun se on tollanen bimbojen merkki mulla mielikuvissa. Sori, näin se vaan on.

Otan siis mielelläni vastaan myös merkkisuosituksia. Oon aika pihalla näistä 2017 vuoden silmälaseista, ja apua tarvitaan todella kipeästi. Laittakaa siis todellakin kokemuksia tai vinkkejä jos teillä on silmälaseista tohon alle, niin luen ja otan ne harkintaan todella vakavasti.

Ja jos jollain on tiedossa jotain alennuksia yms. niin niitäkin saa laittaa. Ei kuitenkaan mitään kaupallisia viestejä kiitos, en halua sellaisia.